Casa Mestres
Les cases

Les cases

Els quatre apartaments independents disposen de totes les comoditats tant a l’interior com a l’exterior i estan assolellats tot el dia i a peu de natura. Es poden llogar junts o de forma independent. També disposen d’un pati ampli amb barbacoa i d’una piscina climatitzada.

S’accepten animals de companyia (suplement per mascota 10€/dia).

LA PALLISSA (6 places) – PCC-000929-50

Menjador amb llar de foc, terrassa exterior i cuina totalment equipada amb forn, microones i rentavaixelles. També disposa de rentadora. 3 habitacions dobles amb bany. Tots els banys són complets.

EL CONILLER (6 places) – PCC-000930-82

Menjador ampli amb llar de foc i cuina totalment equipada amb forn, microones i rentavaixelles. També disposa de rentadora. Els exteriors i tot l’allotjament són completament accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. 1 habitació doble amb bany adaptat, 2 habitacions dobles amb bany. Tots els banys són complets.

LA CORT (4 places) – PCC-001235-15

Menjador, petita terrassa exterior i cuina totalment equipada amb forn, microones i rentavaixelles. També disposa de rentadora. 2 habitacions dobles amb un bany complet.

LA BOTIGA + (8 places) – PCC-001236-06

Menjador ampli amb cuina totalment equipada amb forn, microones i rentavaixelles. També disposa de rentadora. 2 Habitacions dobles, 2 habitacions amb 2 llits independents i 2 banys complets. Aquest allotjament està allunyat dels altres (veure mapa a les fotos), fet que implica que per gaudir de la piscina cal desplaçar-se una mica.